PPS Lackskydd

Grundskydd till ditt fordon

PPS® Original är ett långtidsskyddande lackförseglingssystem som tål både avfettning och alla tillgängliga bilrengöringsmedel på konsumentmarknaden. Detta innebär att du även kan tvätta din bil i automattvätt om du så önskar. Faktum är att PPS® Original är världens enda patenterade lackskydd och det används i över 30 länder.

Systemet består av en 2-komponents lackskyddsbehandling vars unika egenskaper ligger i hållbarheten och den höga glansen som uppnås genom den patenterade processen som binder lackskyddet till lacken på ett sätt som inget annat lackskydd gör.

Applicering

Vi börjar med att grundligt och noga handtvätta din bil. Därefter polerar vi bort mindre repor och orenheter i lacken.

Fördelar med Lackskydd från PPS

Produkten ger en vatten- och smutsavvisande yta och är mycket lättskött. Produkten är världens enda patenterade lackskydd genom den unika bindningen av teflonet till lacken genom jonbindning, dessa egenskaper medför:

Pris

Från 3800 kr

Keramisk Lackkonservering

Premium-skydd till ditt fordon

Förläng livslängden samt minska underhållet på din lack! Att försegla lack med keramisk coating har blivit allt mer populärt i våra nordiska klimat.

Ceramic Guard SiCarbon+ av CARTEC är en högkvalitativ keramisk lackkonservering

Informationsfilm om Ceramic Guard av CarTec

Fördelar med Keramisk Lackkonservering

En lackkonservering har många positiva egenskaper, och förutom ett ökat skydd till din lack medför en professionell applicering:

Applicering

Precis som en behandling med PPS Lackskydd börjar vi med att grundligt och noga handtvätta din bil. Därefter polerar vi bort mindre repor och orenheter i lacken.

Vi applicerar därefter produkten med precision  i flera etapper. Hela processen tar i snitt ungefär 2 arbetsdagar.

Pris

Från 6500 kr

Osäker vilken behandling?

Funderar du över vilken behandling som passar dig och ditt fordon bäst?
Ingen fara! Kontakta oss så hjälper vi dig gärna med en rekommendation utan krav.

Scroll to Top